Verenigingen

Suono Puro uit Dieren geeft optreden in Dorpskerk Rheden

Foto: Wikimedia Commons / Michelverbeek

RHEDEN – De vierde zondag in de Veertigdagentijd wordt weer een oecumenische Muzikale Vesper gehouden in de Dorpskerk van Rheden. Dat valt dit jaar op 11 maart. Op deze zondag wordt gevierd dat de vastentijd halfweg is en dat (over drie weken) het Paasfeest in aantocht is.

Dit jaar is er een optreden van het koor Suono Puro uit Dieren onder leiding van Floris Dirkse van den Heuvel. Het orgel wordt bespeeld door Kees van den Haak.

Het koor zal onder andere liederen ten gehore brengen van Tsjaikovski, uit Taizé en de Zweedse traditie. De vesper begint om 19.30 uur, de kerk is open vanaf 19.00 uur. De toegang is gratis.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten