Verenigingen

Voorstelling Hardlopers in het theater in Dieren

Foto: Theothorne

DIEREN – Drie Nederlandse hardlopers verzorgen op zaterdag 10 maart bij Theater RhederArt in Dieren een avondvullende voorstelling. Het zijn de bekende psychiater Bram Bakker, voormalig Olympisch topatleet Hans Koeleman en schrijver Abdelkader Benali.

Wat de drie naast hardlopen bindt, is schrijven. Hoofdthema van de voorstelling is hardlopen. Aan de orde komt het competitieve element, maar zeker ook het gevoel van vrijheid dat met hardlopen gepaard kan gaan.

De voorstelling ‘Wat beweegt de hardloper?’ van 90 minuten is ook interessant voor niet-hardlopers. De voorstelling in de schouwburgzaal van Theothorne begint om 20.00 uur. Kaarten zijn te bestellen via Rhederart.nl.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten