Streeknieuws

Honderden mensen lopen mee in de Lampionnenoptocht in Rheden

Foto: Martin de Jongh

RHEDEN – Honderden mensen liepen zaterdagavond mee in de lampionnenoptocht in het dorp Rheden.

Het Rhedens Fanfare Corps speelde eerst op het plein bij de Rhedense pomp waar de ouders en kinderen in de stemming konden komen. Er viel regen, maar bij de start van de optocht was het zo goed als droog.

De optocht werd muzikaal begeleid door de March en Showband uit Rheden en Excelsior uit Ellecom / De Steeg.

Foto: Martin de Jongh

Foto: Martin de Jongh

Foto: Martin de Jongh

Foto: Martin de Jongh

Foto: Martin de Jongh

Foto: Martin de Jongh

Foto: Martin de Jongh

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten