Verenigingen

Boekenweek-avond bij Jansen & de Feijter in Velp

Foto: Pixabay

VELP – Midden in de Boekenweek gaan twee natuurschrijvers, Koos van Zomeren en Kester Freriks, op vrijdag 16 maart vanaf 20.00 uur met elkaar in gesprek bij boekhandel en podium Jansen & de Feijter.

Geheel in stijl van het boekenweekthema ‘Natuur’ spreken zij over de zeldzame stilte in Nederland, de al even schaarse duisternis en de weerslag daarvan op onze (nacht)vogels. Van Zomeren won in september vorig jaar de allereerste Jan Wolkers Oeuvreprijs.

Boekhandel en podium Jansen & de Feijter is te vinden aan de Emmastraat 6 in Velp. De entree op deze avond is 8 euro.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten