Streeknieuws

Fietser in Velp aangereden door graafmachine

Foto: Studio Rheden

VELP – Een 20-jarige fietser uit Velp is woensdagmiddag gewond geraakt bij een verkeersongeval in zijn woonplaats.

Het slachtoffer zou op de Arnhemsestraatweg zijn aangereden door een graafmachine. Hoe dit precies kon gebeuren, is niet bekend.

Op de plek van het ongeval wordt momenteel aan de weg gewerkt. De fietser zou een afzetting hebben genegeerd.

De man is met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten