Verenigingen, Verkiezingen2018

Kamerlid Rob Jetten helpt in Dieren mee met campagne D66

Foto: D66 Rheden

DIEREN – Tweede Kamerlid Rob Jetten van D66 komt zaterdag naar Dieren. Jetten komt de verkiezingscampagne van D66 Rheden ondersteunen.

Rob Jetten is zaterdag tussen 12.00 en 13.00 uur aanwezig op het Callunaplein en zal meehelpen met flyeren. Ook worden er broodjes uitgedeeld.

De dag zal volgens D66 Rheden in het teken staan van de openingstijden op zondag.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten