Verenigingen, Verkiezingen2018

Staatssecretaris Tamara van Ark komt naar Velp

Tamara van Ark. Foto: VVD Rheden

VELP – Tamara van Ark, staatssecretaris van Sociale Zaken, is zondag 18 maart om 13.00 uur aanwezig tijdens de campagne van VVD-Rheden.

Tijdens haar bezoek aan het Vlashofplein te Velp, bij Albert Heijn, kunnen inwoners met haar over diverse onderwerpen in gesprek.

Lijsttrekker Ronald Haverkamp van de VVD Rheden is blij dat Tamara van Ark naar Velp komt.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten