Verenigingen

Informatieavond over dementie in Dieren

Foto: Pixabay

DIEREN – Als de diagnose dementie is gesteld, gaat het leven ingrijpend veranderen. Hoe gaan mensen met dementie en hun mantelzorgers en familie daarmee om? Hoe kunnen zij met hulp van de omgeving (sociaal) actief blijven?

Deze en andere vragen komen aan de orde op de informatie- en ontmoetingsavond op 20 maart in Dieren. Gespreksleider Maria Verest interviewt een mantelzorger over zijn persoonlijke ervaringen in het leren leven met dementie.

De avond is bedoeld voor iedereen die meer wil weten over de omgang met dementie in het dagelijks leven. De toegang is gratis, aanmelden is niet nodig.

De informatie- en ontmoetingsavond, georganiseerd door Alzheimer Nederland, is 20 maart in Intermezzo vanaf 19.00 uur aan de Harderwijkerweg 1 in Dieren.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten