Informatieavond over dementie in Dieren

Foto: Pixabay

DIEREN – Als de diagnose dementie is gesteld, gaat het leven ingrijpend veranderen. Hoe gaan mensen met dementie en hun mantelzorgers en familie daarmee om? Hoe kunnen zij met hulp van de omgeving (sociaal) actief blijven?

Deze en andere vragen komen aan de orde op de informatie- en ontmoetingsavond op 20 maart in Dieren. Gespreksleider Maria Verest interviewt een mantelzorger over zijn persoonlijke ervaringen in het leren leven met dementie.

De avond is bedoeld voor iedereen die meer wil weten over de omgang met dementie in het dagelijks leven. De toegang is gratis, aanmelden is niet nodig.

De informatie- en ontmoetingsavond, georganiseerd door Alzheimer Nederland, is 20 maart in Intermezzo vanaf 19.00 uur aan de Harderwijkerweg 1 in Dieren.