Verenigingen

Lange dagwandeling rond Rosendael

Foto: Martin de Jongh

ROZENDAAL – Altijd al eens kennis willen maken met het gebied dat vroeger eigendom was van de kasteelheer van Rosendael? Wandel dan op woensdag 21 maart mee met de boswachter van Geldersch Landschap en Kasteelen.

De route voert langs diverse markante punten zoals de Beekhuizense Beek, oude gebouwen, heidevelden, een zandverstuiving, de idyllisch gelegen begraafplaats en de brandtoren. De tocht van 15 km is voor wandelaars met een lange adem.

De start is om 10.00 uur op de parkeerplaats van kasteel Rosendael en duurt ongeveer 6 uur. De kosten voor deelname is 5 euro per persoon.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten