Benefietconcert Lions door Thomassen Mannenkoor voor Scouting Rheden

Foto: Thomassen Mannenkoor

DE STEEG – Lionsclub Rheden bestaat 50 jaar en heeft in dat kader het Thomassen Mannenkoor bereid gevonden om vrijdag 23 maart om 20.00 uur geheel belangeloos in de kerk aan de Hoofdstraat in De Steeg een concert te geven.

Het Thomassen mannenkoor zingt alle liederen a capella onder leiding van dirigent Piet Cnossen uit De Steeg. De opbrengst gaat deze keer naar Scouting Rheden, dat op zoek moet naar een nieuw clubgebouw

Entreekaarten voor het concert kosten 5 euro en na afloop van het concert zal nog een geldinzameling plaatsvinden ten behoeve van het dit jaar gekozen goede doel, Scouting Rheden.

Voorverkoop van kaarten vindt plaats via leden van de scouting en de Lionsclub maar ook bij Boekhandel Jansen & De Feijter in Velp, The Read Shop in Rheden en Verdonk Optiek in Dieren. Maar ze worden ook verkocht bij de ingang van de kerk, die vrijdag 23 maart vanaf 19.30 uur geopend is.