Verenigingen

Projectkoor Dieren geeft concert op Palmzondag in Ontmoetingskerk

Foto: Ontmoetingskerk Dieren

DIEREN – Het Projectkoor Dieren voert op Palmzondag (25 maart) koordelen uit het oratorium ‘Der Tod Jesu’ van Telemann uit. Het concert vindt plaats in de Ontmoetingskerk aan de Admiraal Helfrichlaan in Dieren en begint om 16.00 uur.

Speciaal voor deze gelegenheid heeft Ds. Frans Ort de teksten uit het oorspronkelijke libretto van Ramler bewerkt, waardoor Der Tod Jesu een muzikale raamvertelling is geworden.

Het koor wordt ondersteund door een orgel en een strijkkwartet. De toegang is gratis.

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten