Verenigingen

Informatiemarkt ‘Vitaal op elke leeftijd’ in Velp

Foto: Studio Rheden

VELP – De informatiemarkt ‘vitaal op elke leeftijd’ vindt op zaterdag 24 maart plaats in het Gezondheidscentrum Velp. De gratis informatiemarkt voor jong en oud is open van 11.00 tot 15.00 uur. Verschillende zorgverleners bieden informatie en activiteiten aan over vitaal leven.

Voor een vitaal leven zijn van belang: goed bewegen, gezonde voeding, inspirerende activiteiten en gezonde gewoonten. Over al deze thema’s vindt u informatie, kunt u oefenen, proeven, uw vragen kwijt en advies inwinnen.  En er is weer een proeverij van goed en lekker eten en u kunt alle informatie krijgen over gezonde voeding! 

De informatiemarkt  ‘vitaal op elke leeftijd’ is te vinden aan de Rozendaalselaan 34 in Velp.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten