Verenigingen

Leren zwemmen met SuperSpetters bij PFC Rheden

Foto: Pixabay

RHEDEN – Bij PFC Rheden kunnen kinderen vanaf 5 jaar nu leren zwemmen via de nieuwe KNZB zwemlesmethode ‘SuperSpetters’. Daarbij staat tijdens de zwemlessen plezier en veiligheid voorop, waardoor de kinderen ervaren hoe leuk zwemmen is. 

Met de SuperSpetters methode wordt door PFC Rheden 1 keer per week les gegeven in kleine groepjes in 45 minuten. Hierdoor kunnen kinderen gemiddeld na ongeveer 20 maanden afzwemmen waarna ze het KNZB zwemdiploma krijgen. Het diploma staat gelijk aan het behalen van zwemdiploma C in het Nationaal Zwem-ABC.

De SuperSpetters zwemlessen zijn al gestart, maar opnemen kan nog steeds op pfcrheden.nl.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten