Streeknieuws, Verkiezingen2018

De gemeenteraadsverkiezingen in Rheden en Rozendaal, lees het hier terug

Foto: Studio Rheden

DE STEEG – Hoe verliepen de  gemeenteraadsverkiezingen in de gemeenten Rheden en Rozendaal? De hele dag kon je het volgen in ons liveblog. Lees het hieronder terug.

De uitslagen in de gemeenten Rheden en Rozendaal zijn vanavond vanaf 20.00 uur live te volgen op Studio Rheden Radio en via een liveblog op de onze website.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten