Streeknieuws

Ondersteuning voor familieleden en nabestaanden na zware crash

Foto: archief Studio Rheden

VELP – De Horizon Groep in Velp heeft nauw contact met familieleden en nabestaanden van de acht werknemers die betrokken waren bij de zware crash op een provinciale weg bij Helmond. Dat laat het bedrijf weten.

De slachtoffers zaten in een bestelbus die maandag frontaal op een vrachtwagen botste. Vijf inzittenden kwamen om het leven. Drie anderen raakten zwaargewond. Ook de vrachtwagenchauffeur raakte gewond.

De dodelijke slachtoffers waren een vrouw van 24 jaar en vier mannen van 27, 29 en 37 jaar. De drie gewonden zijn een vrouw van 22 jaar en twee mannen van 36 jaar. De Roemeense inzittenden woonden in Goch in Duitsland en waren via het Velpse bedrijf gedetacheerd bij Van Rooi Groep in Helmond.

Horizon Groep heeft met de familieleden en nabestaanden van de slachtoffers regelingen getroffen over hun komst naar Nederland. Vanuit het bedrijf krijgen zij zoveel mogelijk hulp en begeleiding, zoals verblijf en hulp bij het repatriëren van de overledenen naar Roemenië. Ook is er contact met de Roemeense ambassade in Nederland.

Dinsdag werd er op de vestigingen van Horizon Groep en bij Van Rooi Groep in Helmond een minuut stilte gehouden. Ook werd er een bijeenkomst gehouden voor de werknemers. Bij het bedrijf in Helmond is een condoleanceruimte ingericht.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten