Streeknieuws, Verkiezingen2018

Niels Joosten aangewezen als verkenner voor coalitie in Rheden

Ronald Haverkamp van de VVD Rheden. Foto: Studio Rheden

DE STEEG – Oud-burgemeester Niels Joosten van Doetinchem en Brummen gaat als verkenner gesprekken voeren met de politieke partijen in de gemeente Rheden. Dat meldt de VVD Rheden.

De VVD kwam woensdagavond bij de gemeenteraadsverkiezingen als grootste partij uit de bus. De partij ging van vier naar vijf zetels en mag daarom het voortouw nemen om een nieuwe coalitie te vormen. De VVD heeft Joosten bereid gevonden om de gesprekken met alle partijen te leiden.

Na deze gesprekken moet duidelijk worden welke partijen met elkaar aan tafel gaan zitten om te proberen een coalitie te vormen. ‘Er zijn minimaal vier partijen nodig als je de uitslag ziet’, zei lijsttrekker Ronald Haverkamp woensdagavond in de verkiezingsuitzending op Studio Rheden.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten