Lentezon doet paashazen smelten

Foto: Assink Makelaardij

VELP – Eén van de onderdelen van de Paasactie van ondernemersvereniging Veelzijdig Velp is het raden van het aantal paaseitjes in de etalage van Hoofdstraat 104. De hoofdprijs (een 37cm hoog chocolade paasei van ca. 1,7 kilo) zou tussen de eitjes worden opgesteld.

Bij het plaatsen in de etalage is het ei echter in duizend stukken van z’n sokkel gevallen. Ter vervanging van het ei zijn tijdelijk 2 chocolade haasjes geplaatst. Door de zon zijn de haasjes in de etalage gesmolten, zo is op de foto te zien.

Er is een nieuw paasei gemaakt. Om te voorkomen dat dit ook gaat smelten, wordt nu een foto van het ei op de sokkel gezet.

Een deelnameformulier is te verkrijgen bij Fotohuis Velp. De actie loopt tot zaterdag 31 maart 16.00 uur. Daarna zal notaris Joke de Kroon de winnaar bekendmaken en zal het ei aan de winnaar worden uitgereikt.