Streeknieuws

Lammetjes knuffelen in Rheden, dan weet je dat het lente is

Foto: Omroep Gelderland

RHEDEN – Een betere dag had de Stichting Rhedense Schaapskudde zich niet kunnen wensen. Met een zonnetje en temperaturen in de dubbele cijfers genoten zondag zo’n 7.000 bezoekers van de jaarlijkse Lammetjesdag.

Kinderen konden onder meer met de lammetjes knuffelen. Ook werden er demonstraties schapendrijven gegeven. Een belangrijke inkomstenbron voor de Rhedense Schaapskudde is het adopteren van lammetjes. Met de opbrengst kan de kudde in stand worden gehouden.

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door op Accepteren in de banner te klikken

Vorig jaar ontstond er rond de schaapskooi een verkeerschaos, maar nu ging het goed met het verkeer. Er waren dit jaar onder meer extra verkeersregelaars ingezet.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten