Streeknieuws, Verkiezingen2018

Elf raadsleden in Rheden nemen afscheid

Foto: Martin de Jongh

DE STEEG – Elf raadsleden hebben dinsdagavond tijdens een speciale raadsvergadering op het gemeentehuis in De Steeg afscheid genomen. Het was de laatste keer dat de oude gemeenteraad bijeen kwam.

De vergadering stond in helemaal in het teken van afscheid. Vorige week woensdag is er tijdens de gemeenteraadsverkiezingen een nieuwe gemeenteraad gekozen. De elf raadsleden hebben geen zetel kunnen bemachtigen of zij hebben er zelf voor gekozen om te stoppen.

De raadsleden werden tijdens een toespraak van burgemeester Carol van Eert in het zonnetje gezet. De nieuwe gemeenteraad van Rheden wordt woensdagavond geïnstalleerd.

Foto: Martin de Jongh

Foto: Martin de Jongh

Foto: Martin de Jongh

Foto: Martin de Jongh

Foto: Martin de Jongh

Foto: Martin de Jongh

Foto: Martin de Jongh

Foto: Martin de Jongh

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten