Streeknieuws

Asociale automobilist veroorzaakt bijna aanrijding

Foto: Studio Rheden

DOESBURG – De politie heeft dinsdag een automobilist aangehouden. Volgens de politie vertoonde de man asociaal rijdrag en veroorzaakte bijna een aanrijding.

De witte Fiat Punto reed vanaf Doesburg, via de Ellecomsedijk, de snelweg A348 richting Arnhem op. Daarbij werd bijna een vrachtwagen aangereden.

De automobilist werd uiteindelijk op de Westervoortsedijk in Arnhem staande gehouden. Het rijbewijs van de bestuurder is ingevorderd. De politie zoekt getuigen, maar ook de vrachtwagenchauffeur en een fietser.

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten