Streeknieuws

Emté in Dieren wordt omgebouwd tot Jumbo

Foto: Emte

DIEREN – Supermarkt Emté aan Diderna in Dieren wordt omgebouwd tot een Jumbo. Het merk Emté gaat verdwijnen door een overname van de supermarktketen.

Coop, met het hoofdkantoor in Velp, en Jumbo kondigden begin maart de overname van branchegenoot Emté aan. De keten wordt overgenomen van Sligro. De Autoriteit Consument en Markt (ACM) moet de overname nog goedkeuren, maar Coop en Jumbo hebben de 130 supermarktlocaties van Emté al onderling verdeeld en bekendgemaakt.

De supermarkt in Dieren gaat naar Jumbo. Dit is ook enige Emté supermarkt in de gemeente Rheden. Door de overname vallen er geen ontslagen. De verwachting is dat de supermarkt in 2019 is omgebouwd naar de nieuwe formule.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten