Verenigingen

Reünie Savage Revival Partycentrum Ons Huis in Rheden

Foto: Pixabay

RHEDEN – In Partycentrum ‘Ons Huis’ in Rheden wordt op zondagmiddag 22 april om 14.30 uur de Savage Revival reünie gehouden. Dit jaar is het 55 jaar geleden dat de band werd opgericht.

Savage Revival treedt tegenwoordig niet meer dan 3 tot 4 keer per jaar op. Alleen op feestjes met als thema “jaren 60” en/of als de bandleden zelf denken dat het leuk zal worden.

Savage Revival is de “wederopstanding” van de gitaarcombo en beatgroep “The Savages” uit Rheden, in de jaren zestig. The Savages bestonden van 1963 tot en met 1968. De zaal is open om 14.00 uur en de entree bedraagt 5 euro. Kaarten zijn te koop bij ‘Ons Huis’.

 

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten