Streeknieuws

Bloemetje na heldendaad tijdens incident in Chinees in Dieren

Foto: politie Dieren

DIEREN – Een man die wist te voorkomen dat een doorgedraaide man zichzelf iets zou aandoen in Chinees restaurant Mijn Vriend aan de Doesburgsedijk in Dieren, heeft een bloemetje van de politie gekregen. De politie wil hem bedanken voor zijn heldendaad.

Een verwarde 25-jarige man uit Nijmegen drong anderhalve week geleden, vlak voor sluitingstijd, het restaurant binnen. Personeel wilde niet opendoen, waarna de man een ruit vernielde en naar binnen ging. In de keuken pakte de man een mes en dreigde zichzelf iets aan te doen.

De man die van de politie een bloemetje kreeg, sprong in zijn nek en daardoor konden andere mensen het mes afpakken. De doorgedraaide man kon daarna in bedwang worden gehouden tot de politie kwam.

‘Wij zijn al deze personen dan ook erg dankbaar. Wij zouden graag achter de gegevens van deze andere personen willen komen’, meldt de politie op Facebook. Overigens geeft de politie nog wel een waarschwuing. ‘Dit is geen signaal dat er bij dit soort incidenten verwacht wordt dat een burger gaat optreden. Eigen veiligheid is het belangrijkste! Een kat in het nauw…’

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door op Accepteren in de banner te klikken

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten