Verenigingen

Tennisvereniging Beekhuizen geeft open dag op 2e Paasdag

Foto: Pixabay

VELP – Tennisvereniging Beekhuizen organiseert op 2e Paasdag haar jaarlijkse ‘Open Dag’. De trainers, de introductiecommissie, de evenementencommissie, de jeugd-commissie en het bestuur, iedereen staan dan klaar voor wie langs komt wegwijs te maken in de tennis- en padelwereld bij TV Beekhuizen.

Vanaf 13.30 uur geeft de introductie-commissie veel nuttige en leuke informatie. Om 14.00 uur geven de trainers verschillende clinics voor jeugd en senioren. Ook zal er tegelijkertijd een clinic rolstoeltennis worden gegeven. Er zijn rackets en sportrolstoelen te leen.

Bekijk het volledige programma van de Open Dag op www.tvbeekhuizen.nl.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten