Verenigingen

Darttoernooi in De Oase voor mensen met beperking

Foto: Pixabay

DIEREN – In Dieren is op 21 april weer een Darttoernooi voor mensen met een beperking in De Oase in Dieren. Deelnemers kunnen zich vooraf aanmelden tot 8 april. De kosten voor deelname zijn slechts 5 euro.

Elk toernooi start met het poulesysteem, waarna een winnaars- en verliezersronde worden gespeeld. Daarnaast is er een TacTics competitie voor deelnemers met een zwaardere beperking.

Aanmelden kan via www.oasedieren.nl. Het volgende Darttoernooi in 2018 is op 20 oktober.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten