Verenigingen

Film ‘Traverse Dieren’ tijdens extra informatiedagen

Foto: Martin de Jongh

DIEREN – Het informatiecentrum aan de Spoorstraat 50 in Dieren is op vrijdag 6 april van 10.00 uur tot 20.00 uur en op zaterdag 7 april van 10.00 uur tot 17.00 uur extra geopend. Dan wordt er informatie gegeven over omleidingen en alternatieve routes in het voorjaar. En daarnaast is ook de première van de film ‘Traverse Dieren’ te zien.

Er is een film gemaakt over hoe Traverse Dieren eruit ziet als alles straks klaar is. Zo kunnen bewoners en belangstellenden zien hoe de nieuwe routes voor auto’s, voetgangers en wandelaars zijn.

In de film is te zien hoe iedereen straks het beste van A naar B kan rijden, fietsen of wandelen. De première van deze film is op 6 april om 10.00 uur in het informatiecentrum.

Er is ook een korte film over de tunnel. Vanuit veiligheidsoverwegingen is het nog niet mogelijk een rondleiding te volgen in de tunnel of op het bouwterrein.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten