Nog een afsluiting bij Velp, A348 gaat een weekend dicht

Foto: Studio Rheden

VELP – De snelweg A348 bij Velp gaat in april een weekend dicht. Er wordt een nieuw laagje asfalt gelegd.

De werkzaamheden worden uitgevoerd van zaterdag 14 april vanaf 17.00 uur tot maandagochtend 16 april 05.00 uur. Het weekend van zaterdag 21 april vanaf 17.00 uur tot maandagochtend 23 april 05.00 uur is een reserveweekend als de werkzaamheden uitlopen.

Het gaat om het stuk snelweg vanaf het Velperbroekcircuit tot aan de afslag Velp ter hoogte van de provinciale weg N785. Vanuit Dieren blijft de weg wel open.

Het verkeer wordt omgeleid via de Rivierweg (N338) bij Lathum en Doesburg. Industrieterrein De Beemd blijft bereikbaar via Velp.

Het is even doorbijten voor automobilisten in en rond Velp. De Arnhemestraatweg en de kruising met de Nordlaan en Daalhuizerweg is ook dicht tot eind april. Daarnaast is de Schelmseweg bij Rozendaal afgesloten. Deze weg gaat 13 april weer open.