Streeknieuws

Seizoen voor veerpont bij Rheden weer begonnen

Veerpontje in Rheden. Foto: Studio Rheden

RHEDEN – Het veerpontje tussen Rheden en het recreatiegebied Rhederlaag vaart sinds zaterdag weer. Het pontje vaart tot en met september.

Het pontje vaart doordeweeks van 07.00 tot 18.00 uur en in het weekend pas vanaf 09.00 uur. Alleen voetgangers en fietsers kunnen gebruik maken van het pontje.

Voor het eerst in vier jaar is wel de prijs voor een ritje verhoogd met vijf cent.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten