Verenigingen

Kroeseboomdag van en voor inwoners van Rheden

Foto: Kroeseboom

RHEDEN – Basisscholen en kinderopvang ‘De Kroeseboom’ uit Rheden organiseert een Kroeseboomdag op vrijdag 6 april van 17.00 tot 20.00 uur. De speciale dag wordt gehouden in en om ‘De Kroeseboom’, op de hoek van de Willem Barentszstraat en de Haverweg. De entree is gratis.

Op de Kroeseboomdag is van alles te doen. Sporten, spelletjes, een rommelmarkt, er zijn dieren, kinderen kunnen broodjes bakken en geschminkt worden, er zijn allerlei lekkere dingen te eten en er is veel muziek.

Enkele activiteiten zijn: SC Rheden komt voetbal clinics geven en bij tafeltennisvereniging Slagvaardig kunnen de kinderen tafeltennissen, de Rhedense Schaapskudde is er met een infostand, het Rhedens Fanfare Corps en de March & Showband Rheden verzorgen afwisselend de muziek en De Munnikenhof is aanwezig met kleine dieren en producten uit hun winkel.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten