Kroeseboomdag van en voor inwoners van Rheden

Foto: Kroeseboom

RHEDEN – Basisscholen en kinderopvang ‘De Kroeseboom’ uit Rheden organiseert een Kroeseboomdag op vrijdag 6 april van 17.00 tot 20.00 uur. De speciale dag wordt gehouden in en om ‘De Kroeseboom’, op de hoek van de Willem Barentszstraat en de Haverweg. De entree is gratis.

Op de Kroeseboomdag is van alles te doen. Sporten, spelletjes, een rommelmarkt, er zijn dieren, kinderen kunnen broodjes bakken en geschminkt worden, er zijn allerlei lekkere dingen te eten en er is veel muziek.

Enkele activiteiten zijn: SC Rheden komt voetbal clinics geven en bij tafeltennisvereniging Slagvaardig kunnen de kinderen tafeltennissen, de Rhedense Schaapskudde is er met een infostand, het Rhedens Fanfare Corps en de March & Showband Rheden verzorgen afwisselend de muziek en De Munnikenhof is aanwezig met kleine dieren en producten uit hun winkel.