Streeknieuws

Drie aanhoudingen in Rheden na melding over dreiging met vuurwapen en mishandeling

Foto: Studio Rheden

RHEDEN – Agenten hebben zaterdagavond drie aanhoudingen verricht op de Arnhemseweg in Rheden. Het gaat om een 23-jarige vrouw en 33-jarige man uit Rheden en een 45-jarige man uit Zwolle.

Na een melding van een mishandeling en bedreiging met een vuurwapen, gingen meerdere politieagenten naar een woning aan de Arnhemseweg gegaan in Rheden. Een mogelijke dronken ex had het dreigement uitgevoerd naar een jeugdige bewoonster en haar vriend.

De agenten hadden zicht op de achterzijde van de woning, toen een auto met daarin twee vrouwen en een man, de woning naderde. Daarna gingen de drie naar binnen.

Kort daarna kwam een man naar buiten met een voorwerp in zijn hand; hij liep daarmee op de agenten af. Deze 33-jarige man had volgens de politie een mes in zijn handen. Hij werd daarna aangehouden.

Daarop zijn andere agenten de woning ingegaan, waar zich de andere man en vrouw bevonden. De man die verdacht werd van wapenbezit is direct gearresteerd. De bewoonster is eveneens gearresteerd toen zij de agenten belemmerde bij deze aanhouding.

Het wapen waarvan melding was is op dat moment niet aangetroffen. Vandaag loopt het onderzoek verder.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten