Streeknieuws

Stationsplein in Dieren dicht door werkzaamheden

Foto: Martin de Jongh

DIEREN – Het Stationsplein tussen de Middelhovenstraat en de Spoorstraat in Dieren is sinds dinsdag afgesloten vanwege werkzaamheden aan Traverse Dieren. De weg blijft dicht tot Koningsdag.

Op het Stationsplein wordt een nieuw riool aangelegd en de rijbaan wordt opnieuw bestraat. Dit betekent dat vier weken lang geen gemotoriseerd verkeer of fietsverkeer mogelijk is tussen de Middelhovenstraat en de Spoorstraat.

Er is een omleiding via de Prinsenstraat. Om te zorgen dat mensen toch zo goed mogelijk kunnen doorrijden wordt deze weg tijdelijk tweerichtingsverkeer.

 

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten