Verenigingen

IVN Oost-Veluwezoom organiseert foto-excursie Middachten

Foto: Jannie de Jong

DE STEEG – IVN-afdelingen Oost-Veluwezoom en Eerbeek en omgeving organiseren zondag (8 april) een wandeling voor fotoliefhebbers in de omgeving van Rheden. Met IVN gidsen wordt onderweg gekeken naar de natuur in dit seizoen en worden tips gegeven hoe dit in beeld te brengen.

De fotowandeling is geen fotoworkshop of -cursus, basiskennis van de camera is dus wel gewenst. De wandeling  begint zondag om 09:00 uur bij de parkeerplaats van kasteel Middachten in De Steeg.

Kijk voor meer informatie op www.ivnoostveluwezoom.nl.

 

 

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten