Verenigingen

Natuurbelevingstocht voor kinderen van 4 tot 12 jaar

Foto Natuurmonumenten

RHEDEN – Oerrr organiseert voor kinderen van 4 tot 12 jaar op zondag 8 april van 14.00 tot 16.00 uur een Natuurbelevingstocht. Deze tocht is bedoeld voor kinderen met hun ouders / begeleiders.

De kosten voor deelname aan deze activiteit bedragen 4,00 euro. Aanmelden kan via de website van Natuurmonumenten. De start is bij Bezoekerscentrum Veluwezoom in Rheden.

Tijdens deze tocht staat het ontdekken en het beleven van de natuur centraal. Met opdrachten zoals het maken van een bosparfum, het zoeken naar kleuren en het speuren naar en loslaten van de winddansers maakt Oerrr elk seizoen weer een bijzondere tocht. Aanmelden via: www.natuurmonumenten.nl/activiteiten.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten