Verenigingen

Excursie over bomen en bollen op landgoed Larenstein

Foto: Martin de Jongh / Studio Rheden

VELP – IVN Oost-Veluwezoom verzorgt op maandag 9 april een excursie in de tuinen van Hogeschool Van Hall / Larenstein. De start is om 09.30 op de parkeerplaats van de Hogeschool aan de Larensteinselaan  in Velp.

In de tuinen van de Hogeschool staat een diversiteit aan bomen. Er wordt stilgestaan bij diverse exemplaren. Samen met een gids wordt gekeken naar de totale boom. Interessant is ook hoe het is gesteld met de bodem nu de bomen nog veel licht doorlaten. Sommige planten maken hier slim gebruik van en bloeien juist in deze periode.

Aanmelden is niet nodig en deelname is wederom gratis. Kijk voor meer informatie op www.ivnoostveluwezoom.nl.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten