Streeknieuws

Baby van acht maanden ademt rook in bij brand in Velp

Foto: Martin de Jongh

VELP – Een baby van acht maanden oud heeft maandagmiddag rook ingeademd bij een brand in de Nassaustraat in Velp.

In de Nassaustraat was brand ontstaan in een coniferenhaag en overgeslagen naar een naastgelegen schuur. De baby is voor de zekerheid gecontroleerd door de medewerkers van de ambulancedienst. Volgens de brandweer gaat het goed met de baby.

Een hond die in de achtertuin liep, is gecontroleerd door de dierenambulance.

De brandweer heeft het vuur geblust. Over de oorzaak van de brand is nog niets bekend.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten