Streeknieuws

Sociaal Meldpunt Velp/Rozendaal gaat verhuizen

Den Heuvel in Velp. Foto: Studio Rheden

VELP – Het Sociaal Meldpunt Velp/Rozendaal gaat verhuizen. Dat betekent dat vanaf donderdag het meldpunt in Velp is gesloten. Inwoners van Velp en Rozendaal kunnen met vragen voor het Sociaal Meldpunt in die periode terecht op het gemeentehuis aan de Hoofdstraat 3 in De Steeg.

Vanaf woensdag 2 mei is het Sociaal Meldpunt gevestigd aan de President Kennedylaan 106 in Velp. De inloopspreekuren blijven plaatsvinden op woensdag en vrijdag van 8.30 tot 12.00 uur.

Een aantal jaren geleden is het Sociaal Meldpunt Velp/Rozendaal in het pand aan Den Heuvel getrokken. Dit pand is van de gemeente Rheden en staat te koop. Daarom is de gemeente op zoek gegaan naar een alternatief. Het oog viel op een ruimte in het pand aan de President Kennedylaan 106.

Inwoners van de gemeenten Rheden en Rozendaal kunnen met vragen over welzijn, zorg, wonen, werk en inkomen, opvoeden en opgroeien terecht bij het Sociaal Meldpunt.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten