Sociaal Meldpunt Velp/Rozendaal gaat verhuizen

Den Heuvel in Velp. Foto: Studio Rheden

VELP – Het Sociaal Meldpunt Velp/Rozendaal gaat verhuizen. Dat betekent dat vanaf donderdag het meldpunt in Velp is gesloten. Inwoners van Velp en Rozendaal kunnen met vragen voor het Sociaal Meldpunt in die periode terecht op het gemeentehuis aan de Hoofdstraat 3 in De Steeg.

Vanaf woensdag 2 mei is het Sociaal Meldpunt gevestigd aan de President Kennedylaan 106 in Velp. De inloopspreekuren blijven plaatsvinden op woensdag en vrijdag van 8.30 tot 12.00 uur.

Een aantal jaren geleden is het Sociaal Meldpunt Velp/Rozendaal in het pand aan Den Heuvel getrokken. Dit pand is van de gemeente Rheden en staat te koop. Daarom is de gemeente op zoek gegaan naar een alternatief. Het oog viel op een ruimte in het pand aan de President Kennedylaan 106.

Inwoners van de gemeenten Rheden en Rozendaal kunnen met vragen over welzijn, zorg, wonen, werk en inkomen, opvoeden en opgroeien terecht bij het Sociaal Meldpunt.