Theatergezelschap Troep speelt Stock en Plant

Foto: logo Troep

LAAG-SOEREN – Theatergezelschap Troep uit Laag-Soeren speelt dit voorjaar een stuk van toneelschrijver Erik Winkelman onder regie van Nelleke Koetsier. ‘Stock en Plant’ is een tragikomedie en speelt zich voornamelijk af in de huiskamer van de familie Stock.

Moeder Stock ( Marja ) zwaait de scepter in deze uiterst merkwaardige familie. Marja kan haar 3 kinderen niet loslaten en stelt daarom alles in het werk om haar kroost bij haar in huis te houden. Absurdistische taferelen wisselen elkaar af, vanaf de komst van het cadeautje in een rolstoel voor zoon Aaver, tot aan het moment dat moeder op geheel eigen wijze een nieuw ‘gezinslid ’ binnen haalt.

Ook dit jaar heeft Troep weer een bijzondere locatie gevonden om dit stuk op te voeren. ‘Stock en Plant’ is te zien op 14 en 21 april en 22 april  in het kerkje van Laag-Soeren (Boskapel ). Kijk voor meer info op Theatergezelschaptroep.nl.