Verenigingen

Independent Bookstore Day in Velp

Foto: Pixabay

VELP – In boekhandels door heel Nederland wordt op zaterdag 14 april de tweede editie van Independent Bookstore Day gehouden, dus ook in de gemeente Rheden. Dit feest, overgewaaid uit de Verenigde Staten, viert het bestaan van de onafhankelijke boekhandel als spil van een gemeenschap en culturele/ literaire dorpskroeg.

Boekhandel Jansen & de Feijter, die dit jaar precies twintig jaar bestaat, viert deze dag met onder meer optredens van schrijfster Jolande Withuis, alsook met vader en zoon Siebelink van 09.30 uur tot 17.00 uur.

Kijk voor meer info op Eenpassievoorboeken.nl of Bookstoreday.nl.

 

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten