Verenigingen

Voorjaarsexcursie op Larenstein in Velp

Foto: Studio Rheden

VELP – IVN Oost-Veluwezoom organiseert zondag (15 april) een excursie op het terrein van de Hogeschool van Hall / Larenstein in Velp. De start is om 14:00 uur op de parkeerplaats van de Hogeschool aan de Larensteinselaan in Velp.

In park Larenstein zijn veel landschappen uit Nederland in het klein ‘nagebouwd’. Kijk mee hoe in die verschillende landschappen het voorjaar verloopt en welke planten en bomen het vroegst van de zon weten te profiteren. De excursie duurt ongeveer twee uur. Op Larenstein zijn honden niet toegestaan.

Aanmelden is niet nodig en deelname is gratis. Kijk voor meer info op www.ivnoostveluwezoom.nl.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten