Verenigingen

Herdenking bevrijding Dieren in het Carolinapark

Foto: Studio Rheden

DIEREN – De bevrijding van Dieren wordt op maandag 16 april om 13.30 uur herdacht. Net zoals ieder jaar vindt deze plaats bij het oorlogsmonument in het Carolinapark.

Tijdens de plechtigheid lezen leerlingen van PC Basisschool De Boomgaard, OBS Koningin Emma en leerlingen van scholengemeenschap Het Rhedens zelfgemaakte gedichten en verhalen voor. Ook leden van het Dierens Mannenkoor verlenen hun medewerking aan de herdenking.

Burgemeester Van Eert houdt een toespraak en legt samen met de leerlingen en organisaties kransen en bloemen bij het oorlogsmonument. Aansluitend volgt het defilé langs het monument. De organisatie is in handen van de Stichting Oranjerie Dieren en Vrienden van de Stichting.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten