Streeknieuws

‘Dikke’ BMW crasht op snelweg A348 bij De Steeg

Foto: Screenshot YouTube

DE STEEG – Er zijn deze week beelden verschenen van een gepimpte BMW die crasht bij de snelweg A348 bij De Steeg.

Op beelden is te zien dat de auto’s in een stoet vertrekken vanaf landgoed Rhederoord in De Steeg, gemeente Rheden. Op de Havikenwaard willen de auto’s de snelweg oprijden. De bestuurder van de BMW verliest dan de macht over het stuur en schiet de snelweg af.

De gepimpte auto loopt flinke schade op aan de achterbumper, wielen en de lak. Met behulp van ducttape wordt alles aan elkaar geplakt en vervolgt de auto zijn weg.

De BMW en de oranje Lamborghini zijn van een Brabantse ondernemer die in zijn vrije tijd autocoureur is. Hij kwam er verder zonder kleerscheuren vanaf.

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door op Accepteren in de banner te klikken

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten