Verenigingen

Informatiemiddag Kasteel Rosendael voor vrijwilligers

Kasteel Rosendael Rozendaal

Foto: archief Studio Rheden

ROZENDAAL – Kasteel Rosendael is op zoek naar vrijwilligers en houdt daarom op zaterdag 21 april een informatiemiddag voor iedereen die geïnteresseerd is om vrijwilligerswerk op het kasteel te doen. 

Kasteel Rosendael heeft een vast team van kasteelmanager en kasteelmedewerkers, dat wordt ondersteund door een grote groep vrijwilligers. Door de uitbreiding van de activiteiten in en rond het kasteel en de groeiende aantal bezoekers zijn echter meer handen nodig.

Kasteel Rosendael is daarom op zoek naar vrijwilligers die willen assisteren bij de kaartverkoop in de kasteelwinkel, het verzorgen van rondleidingen in het kasteel en het park en bij de ondersteuning van de housekeeping en het collectiebeheer.

Tijdens de informatiemiddag kunnen geïnteresseerden in vrijwilligerswerk op het kasteel kennismaken met het kasteel, de kasteelmedewerkers en de verschillende vrijwilligersfuncties.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten