Verenigingen

Dierense Toren zet deuren open voor bezoekers

Foto: Studio Rheden

DIEREN – De Dierense Toren zet op zondag 22 april de deuren wijd open. De oude toren is het afgelopen jaar compleet verbouwd. Daarom mag iedereen nu ook een kijkje komen nemen in de vernieuwde ruimtes, geschikt voor cursussen en gesprekken.

Tijdens deze open dag kun je kennismaken met wat er nu al in de Dierense Toren wordt gedaan: Qi Gong, Yoga, Mindfulness, (Wandel-) Coaching, Filosofie, schaken, dans en muziek.

De deuren gaan open tussen 10.00 en 16.00 uur aan de Hogestraat 12 in Dieren. Kijk voor meer informatie op www.indedierensetoren.nl.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten