Verenigingen

Het buitenbad in Rheden gaat weer open

Openluchtzwembad Rheden. Foto: Martin de Jongh / Studio Rheden

RHEDEN – Het nieuwe zwemseizoen bij openluchtzwembad ‘De Hangmat’ in Rheden staat weer voor de deur. Dat betekent dat iedereen weer in de voorverkoop een abonnement kan kopen voor het openluchtzwembad, waardoor het 10% goedkoper wordt.

De voorverkoop is dit jaar op 19, 20 en 21 april. Dit kan bij de kassa van het openluchtzwembad aan de IJsselsingel in Rheden. Het bad is dit jaar open van 5 mei tot en met 23 september. Ook dit jaar blijft het openluchtzwembad weer een maand langer open.

Kijk voor meer info op: www.sportbedrijfrheden.nl/openingstijden-zwembad-rheden/

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten