Het Rhedens Dieren houdt sponsorloop voor motorrun

Foto: Het Rhedens in Dieren

DIEREN – Stichting Integratie Verstandelijk Gehandicapten (IVG) organiseert jaarlijks een motorrun voor jongeren met een verstandelijke beperking uit Doesburg en omgeving. Leerlingen van Het Rhedens Dieren doen hier aan mee met een sponsorloop om zo geld bijeen te brengen.

De motorrun is een uitje voor jongeren met een verstandelijke beperking. Zij rijden mee in een zijspancombinatie en maken samen met de motorrijders een dagtour door de omgeving.

Leerlingen van Het Rhedens Dieren dragen hun steentje bij met behulp van een sponsorloop. Tussen 17 april en 24 april bellen zij huis aan huis aan met het verzoek hun sponsorloop ten behoeve van de motorrun te ondersteunen.

De sponsorloop wordt gehouden op 24 april.  De motorrun start zaterdagmorgen 2 juni en de start vindt plaats op Het Rhedens Dieren.