Verenigingen

Bibliotheek Veluwezoom helpt bij opzetten van Digitale Erfenis

Foto: Pixabay

RHEDEN – Bibliotheek Veluwezoom wil mensen gaan helpen om een digitaal adressenbestand te maken. Een digitaal adressenbestand heeft veel voordelen boven adresgegevens op papier: alles bij elkaar, makkelijk te sorteren en muteren en goed leesbaar. En voor nabestaanden een prima hulp bij het afwikkelen van de erfenis.

De workshops worden van 10.00 tot 12.00 uur gegeven op maandag 23 april in de Bibliotheek Velp en op woensdag 25 april in de Bibliotheek Dieren.

In de workshop gaan de deelnemers op eigen apparatuur (laptop, tablet) aan de slag. Het werk kan thuis worden voortgezet. De kosten zijn 15 euro. Aanmelden kan via computercursussen@bibliotheekveluwezoom.nl of op 026-495 55 45.

 

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten