Verenigingen

Boswachterscursus voor kinderen tot 12 jaar

Foto: Natuurmonumenten

RHEDEN – Kinderen van 8 tot 12 jaar kunnen op zondag 22 april een verrekijker meenemen naar het Park Veluwezoom. Daar geven boswachters van Natuurmonumenten een boswachterscursus. Aanmelden kan nog steeds via Natuurmonumenten.nl.

De boswachters van Natuurmonumenten van Nationaal Park Veluwezoom moeten veel verschillende dingen weten en kunnen. Zo moeten ze weten hoe het gaat met de planten en dieren in het natuurgebied. Hiervoor moeten ze bijvoorbeeld goed met een verrekijker overweg kunnen. En ze moeten ook diersporen kunnen lezen.

Wie niet kan op 22 april mag zich ook aanmelden voor zondag 6 mei. De cursus is van 13.00 uur tot 16.00 uur en start bij Bezoekerscentrum Veluwezoom in Rheden.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten