Verenigingen

Informatieavond toekomst Kwekerij Overhagen Velp

Foto: Studio Rheden

VELP – Stichting Het Geldersch Landschap en initiatiefnemers Biljoen Groen en Liemers Hendriks Groenvoorziening hebben een plan gemaakt om de voormalige kwekerij Overhagen aan de vijver bij Biljoen, nieuw leven in te blazen. Dit plan wordt op een informatieavond toegelicht.

Op woensdagavond 25 april worden vanaf 19 uur de plannen gepresenteerd bij Kastanjelaan 13 in Velp. Na de presentaties kan in kleine groepjes verder worden doorgepraat en kunnen reacties worden achtergelaten.

In de plannen is ook voorzien in de verplaatsing van beide hoveniersbedrijven naar de voormalige kwekerij. Aanmelden kan op de website Biljoengroen.nl.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten