Verenigingen

Natuurmonumenten organiseert Bomentocht

Foto: Natuurmonumenten

RHEDEN – Natuurmonumenten organiseert op zondag 22 april een bomentocht voor volwassenen en kinderen vanaf 10 jaar samen met de boswachter. De tocht van twee uur start om 14 uur bij bezoekerscentrum Veluwezoom in Rheden.

Kosten voor deelname aan deze activiteit voor volwassenen zijn 5 euro voor leden van Natuurmonumenten en 8 euro voor niet-leden. Kinderen betalen iets minder. Aanmelden via: www.natuurmonumenten.nl/activiteiten

De bomen in het bos maken het bos. Zo zijn er naaldbomen en bomen met bladeren. Samen met de boswachter wordt gekeken welke soorten bomen er op landgoed Heuven staan waar bezoekerscentrum Veluwezoom in ligt. Tijdens de bomentocht ontdek je waarom bomen zo bijzonder zijn.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten