Verenigingen

Zangers en muzikanten gezocht in Rozendaal

Foto: Studio Rheden

ROZENDAAL- Dit jaar bestaat de gemeente Rozendaal 200 jaar. Kunst in de Kerk (KIK), de organisator van de jaarlijkse zomerfair in Rozendaal, organiseert daarom een feest voor iedereen met veel muziek.

Op 9 en 10 juni wordt een podium gebouwd in de tuin van de kerk aan de Kerklaan. Daar kunnen amateurs dan laten horen wat zij op muzikaal gebied in huis hebben.

Gelijk met dit ‘Open Podium” is er ook een zomerfair met een boekenmarkt en een expositie van kunst. Kijk voor meer informatie op Dekerkvanrozendaal.nl.

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten